Rib Eye Steakhouse

Rib Eye Steakhouse

Het riboog is een snede uit het onderste deel van een biefstuk of riboog. Het ribooggedeelte van een steak bedekt van ribben zes tot twaalf breed. De ribeye steak beslaat meestal meer dan de helft van de schouder van het stuur. De ribeye-steak kan mager, medium rood of doorbakken zijn. De meeste rib eye-steaks bestaan alleen uit de grote spier, maar omvatten zowel de kleine spier als de spinalis en complexus-spieren Home – Cool to Meat You | Eerlijk & Smaakvol.

Biefstuk

Steaks bij een rib eye worden meestal tot 24 uur gemarineerd in de uithardende olie. Normaal gesproken bevat de rub die op een rib eye steak gaat veel ui, knoflook, kruiden, tomaten, selderij en cayennepeper. Meestal wordt er een hete pepersaus aan toegevoegd voor een pittige smaak. Soms wordt een schijfje citroen of een schijfje citroen toegevoegd voor een zure smaak.

Een ribeye steakhouse is niet iets dat je zomaar ergens gaat eten. Je moet er een vinden waar je graag dineert. De meeste mensen houden ervan om er een biefstuk en een glas wijn bij te hebben. Als je op zoek bent naar een steakhouse waar je tijdens het eten van kunt genieten, dan kun je overwegen om naar een Rib Eye Steakhouse te gaan. Ze bieden de beste steaks die ik ooit heb gehad.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: CoolToMeatYou.nl